Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!


Μέλος του Κ.Κ.Ε αναρρώνει στο κρεβάτι, ύστερα απο πολύωρο αγώνα με καπιταλιστικό κράτος και ανάρχες μπροστά (αλλά και μέσα) στη βουλή. Το μέλος μεταφέρθηκε αμέσως στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, όπου και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από έμπειρους σε θέματα κνατ, Οδηγητές και Ριζοσπάστες. Ευτυχώς, έχει περάσει τον πρώτο κίνδυνο, ενώ αμέσως μετά την επαναφορά των αισθήσεων του, ζήτησε να του φέρουν μερικά ηρεμιστικά, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο, να πάρει τηλέφωνο τη μοναξιά του ή να κατέβει ξανά στους δρόμους της φωτιάς, δήλωσαν σε αποκλειστικότητα, ΜΟΝΟ στο adikh-katara.blogspot.gr οι γιατροί Χωρίς Τζήμερα. Συντετριμένος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οργάνωσε συναυλία αλληλεγγύης, όπου και παρευρέθηκαν χιλιάδες σύντροφοι, συναγωνιστές, για να τραγουδήσουν μαζί, το παπάκι, τους ήρωες, τον Κεμάλ και άλλες γνωστές επιτυχίες του Βασίλη.
Στο άκουσμα όλων αυτών, το κρεβατωμένο μέλος, του Κ.Κ.Ε δήλωσε βαθιά συγκινημένο απο την αναπάντεχη αυτή στήριξη και κάλεσε τα μέλη του κόμματος , να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να μείνουν μακρυά απο τα ναρκωτικά και τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Το ίδιο το Κ.Κ.Ε σε ανακοίνωση του, κατήγγειλε τα γεγονότα, ενώ κάλεσε τους εργάτες να συσπειρωθούν στο Π.Α.ΜΕ και να κατέβουν σε μαζικό συλλαλητήριο αύριο στις 11, στην Πλατεία Ομονοίας. Εμείς ας ευχηθούμε στο άτυχο μέλος, καλή ανάρρωση και ξεροκέφαλος!
(εδώ το μέλος σε στιγμές αισιοδοξίας, στο άκουσμα των νέων για τη σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χ.Α. << Απόψε νίκησε η αριστερά >> δήλωσε περήφανο για την τεράστια αυτή νίκη απένταντι στο φασισμό και στα άκρα)
EΔΩ Η ΔΡΆΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου