Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: ΚΑΤΑΡΡΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!!!*

Ταράσσει και πάλι τα νερά της δημοσιότητας με τις δηλώσεις του ο Κίκος Γατάκης.

Με επιστολή που έστειλε ο Εκπρόσωπος Τύπας, του Αυτόνομου Σωματείου Βάσης των Γατών, Κίκος Γατάκης(γιατί είναι και κρητικός) διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν όλους τους γάτους να είναι μουσικοί. <<Πράγματι, πολλοί από εμάς ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί παλαιότερα
με το χώρο της μουσικής. Κάποιοι μάλιστα, όπως και το άτομο μου, επαγγελματικά. Αυτό όμως επ ουδενί, δεν σημαίνει, οτι ΚΑΘΕ γάτος απαραίτητα, είναι μουσικός. Εκείνοι που θέλουν να μας βλάψουν, διαδίδουν χρόνια τώρα τη σαθρή αυτή φήμη, που τόσο λίγο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το επιχείρημα όλων αυτών, κάνει λογικά άλματα, τα οποία στην ουσία, καταλήγουν σε αφοριστικά και γενικευμένα συμπεράσματα, που πλήττουν με την υπεραπλουστευτικότητα τους το σύνολο του γένους των αιλουροειδών. >> Τονίζει ακόμα, οτι οι λογικές αυτές πρέπει να εξαλειφθούν και τα επιχειρήματα αυτά, μόνο αναπάντητα δεν πρέπει ναΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!!! μείνουν. Προτείνει μάλιστα, την ένωση των γατών, όπως είχε γίνει και παλαιότερα με το γυναικείο-φεμινιστικό κίνημα, με το ανερχόμενο και δυναμικό κίνημα των γουρουνιών, για κοινούς μαζικοποιημένους αγώνες. << Δεν είναι όλα τα γουρούνια μπάτσοι.>> δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κίκος.

Η συντακτική ομάδα πάντως του άδικη-κατάρα, δεν μπορεί να μην αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό την στάση αυτή του κ. Κίκου. Δεν αποκλείεται να πρόκειται και περί προβοκάτσιας άλλωστε. Παλαιότερες έρευνες της ιαπωνικής αντιτρομοκρατικής μάλιστα, θέλουν τον ίδιο και τα μέλη του κινήματος που αντιπροσωπεύει να συνδέονται στενά με τον Αναρχικό-Αντιεξουσιαστικό χώρο. Σημαντική και ατράνταχτη απόδειξη αυτού, αποτελεί άλλωστε και η εμφάνιση του ίδιου, ως μάρτυρας υπεράσπισης, στη δίκη του Τ. Γατοφίλου, για τον οποίο δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση, Συσπείρωση Πυρήνων της Ουράς.
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου